GRAND G340HGNF + YAMAHA 30KM - AKCIJSKI KOMPLET

Miklavž na Dravskem polju - Slovenia

17.695  €

excl. VAT
GENERAL INFORMATION
Brand: GRAND
Model: G340HGNF + YAMAHA 30KM - AKCIJSKI KOMPLET
Year: NEW
Price: 17.695   €
Flag: SI
Location: Miklavž na Dravskem polju, Slovenia
DIMENSIONS
Length: 3,3
Beam: 1,76 m
ACCOMODATION
Berths: 0
Cabins: 0
Bathrooms: 0
Max.persons: 4
ENGINE
Engine: YAMAHA F30
Engine hours: 0
Displacement: 747 ccm
No. of cylinders: 3
Engine power: 30 HP
Engine type: 4 stroke engine
Shaft: Short shaft
Starter: El. Starter
Control: Steering Wheel
Fuel: 40
EQUIPMENT AND DESCRIPTION

Vključena oprema:
- Hypalon tube - BLACK- ORCA-5 letna garancija
- gel coat beli
- vgradni rez. goriva 40lit (nameščen spredaj zaradi porazdelitve teže)
- drog za vleko smučarja inox
- seadeck imitacija tikovine (antizdrsni pod)
- elektro paket
- silvertex nadgradnja blazin
- varnostni ventil za izpust odvečnega tlaka
- inox ograjice
- zaščita kobilice-keel protector
-Yamaha F30BETL
-Montaža motorja
-Vgradna ročka Yamaha


REDNA CENA PLOVILA: 14.228€ + DDV
AKCIJSKA CENA PLOVILA: 12.093€ + DDV
AKCIJSKA CENA KOMPLETA : 17695€+DDV

G340N
Ta serija je s svojo vrhunsko kakovostjo, udobjem in eleganco postala prestižni in ekskluzivni sinonim za lastnike luksuznih jaht v segmentu pomožnih plovil.

Model G340N je popolnoma modificiran model z vsemi izboljšavami tekom let. Vsak model se ponaša z edinstveno zaščito pred pršcem, ki zagotavlja suho plovbo tudi kadar je morje razburkano ali pa plujemo proti vetru. Lastniki tenderjev pa toliko bolj stavijo na eleganco, moderen dizajn in tehnološke prednosti ki jih plovilo ponuja. Golden Line serija izstopa ravno pri tem. V tovarni so poskrbeli za optimizacijo ravno na 2 ključnih segmentih: teža in dolžina plovila. Končna dolžina preko vsega je 325 cm, suha teža plovila pa le 130-140kg (odvisno od opreme). Vgradni rezervar goriva ima prestavljen v sprednji del, s čemer se je porazdelila teža na plovilu v sorazmerju z motorjem odzadaj. Montiran motor je lahko do moči 40 konjev in osovino L. Kljub temu so v premcu ohranili majhen hrambni prostor in povečali v zadnjem delu pod glavno klopjo. Nova verzija modela G340N nam ponuja tudi stabilnejši stranski sedež ob glavni konzoli ter dodatni predal za hrambo. Le ta se nahaja pod sedežem in tako ne zavzema dodatnega prostora na čolnu.

GLAVNA KONZOLA PRESEGA PRIČAKOVANJA
Elegantnejša, masivnejša … vendar najbolj pomembno – bolj praktična. Konzola daje možnost, čeprav spada plovilo v razred tenderjev, vgradnjo navigacije in števcev za motor. Konzolo lahko opremimo z športnim volanom GRAND in vgradno ročico, pri kateri vsa povezava z motorjem ni vidna, ampak je montirana pod konzolo.

IZPOPOLNJENI DETAJLI NA GRAND G340, KI VAS BODO OSUPNILI
Premec plvoila je opremljen z sprednjo stopno ploščo, bitvo za privez, navigacijskimi lučmi ob straneh in se zaključuje z udobnim sedežem iz SILVERTEX materiala, ki prepušča vodo in poskrbi da se tkanine na plovilu hitro posušijo.
Kot smo že omenili, dodaten stranski sedež ponuja dodaten predal za hrambo in ima tudi vgrajena držala za kozarce. Ob glavni konzoli je tudi INOX držalo, prav tako so tubusi opremljeni z ograjicami iz istega materiala, za dodatno varnost potnikov.
Glavna klop je kljub omejitvi prostora široka, pod seboj ponuja velik prostor za hrambo predmetov, cerade, obveznih stvari za čoln, ipd. Sprednja stran klopi nam ponuja tudi možnost montaže dveh AUDIO zvočnikov, ki bosta zagotovo popestrila izkušnjo med plovbo.
Krma čolna se zaključuje z dvema stopničkama, kateri omogočata lažji prehod iz zadnjega dela v osrednji prostor. V kolikor ste adrenalinski navdušenec oz. želite z svojo družino ali prijatelji uživati v vodnih športih, bo za to poskrbel drog za vlečenje, ki je pozicioniran na sredini krme.
Zadnji tubusi se zaključujejo z vgradnimi stopničkami iz poliestra. To daje prednost pri lažjem vstopu iz vode in pomaga pri večji stabilnostu čolna pri plovbi.

IZBERITE SVOJO GRAND G340 BARVNO KOMBINACIJO
Kot pri vseh modelih iz GOLDEN LINE serija, tudi pri G340 proizvajalec ponuja pester nabor barvnih kombinacij in s tem omogoča, da si plovilo sestavite po svojih željah. Tako si lahko izbere različne kombinacije pri barvi tubusov, gelcoata, blazin na čolnu in pa tudi pri izbiri Sea-Deka – protizdrsne površine.

Plovilo je NOVO garancija 5 let, prične z dnevom prevzema

Video predstavitev:
https://www.youtube.com/watch?v=zxWOS5A5AVg&embedsreferringeuri=https%3A%2F%2Fgrandboats.com%2Fmodel-ribs%2Fg340n%2F&sourcevepath=OTY3MTQ&feature=embimpwoyt


Za več informacij 00386(31) 300-903 Nejc

MOTO-NAUTIKA d.o.o.

Ptujska cesta 63, 2204 Miklavž na Dravskem polju

Slovenia

00386 2 629 04 00 Prodajalna

00386 31 300 903 Tel, WhatsApp, Viber.

www.moto-nautika.com

Contact Seller

Ad views: 913